MYYNTIASSISTENTTI, Vantaa tai Lempäälä

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Pirkanmaa, Vantaa, Lempäälä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

Haemme tiimimme vahvistukseksi aktiivista ja oma-aloitteista MYYNTIASSISTENTTIA Vantaan tai Lempäälän toimipisteeseemme kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Myyntiassistenttina toimit Cat-koneiden vuokraustoiminnan ja myynnin tukena, painopisteen ollessa vuokraustoiminnassa. Tehtäviisi kuuluu mm. koneiden vuokra- ja myyntisopimusten ja -tilausten käsittelyä, vakuutusten ja rekisteröintien hoitamista, vuokra- ja myyntilaskutusta sekä ostolaskujen tiliöintiä. Teet tiivistä yhteistyötä Teknisen Kaupan Cat Rental Managerin sekä Cat-myynnin, -tuotepäälliköiden, luotonvalvonnan ja muun assistenttitiimin kanssa.

Sinulla on jo kokemusta esim. myyntiassistentin tai -koordinaattorin tehtävistä. Olet käsitellyt tilauksia ja tehnyt laskutusta sekä tiliöinyt ostolaskuja. Sinulla on vahvat organisointitaidot ja kyky viedä asioita yhteistyötä edistävällä tavalla eteenpäin. Kannat vastuun töiden etenemisestä aikataulussa, ja tarvittaessa tuet ja autat kollegoitasi. Arvostat sujuvaa yhteistyötä ja haluat omalla panoksellasi vaikuttaa asioiden jouhevaan etenemiseen. Toimit tehokkaasti ja järjestelmällisesti paineenkin alla, etkä hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita. Henkilönä olet iloinen ja positiivinen, ja sinulla on hyvät kommunikointitaidot. Suomen ja englannin kielen taitosi ovat hyvät ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. SAP-osaaminen sekä kokemus toimialaltamme ovat tehtävässä eduksi.

Tehtävä kestää vuoden 2019 loppuun asti, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työn jatkumiseen sen jälkeenkin, mikäli työtilanne sen mahdollistaa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä monipuolisen tehtävän ammattitaitoisessa ja huumorintajuisessa porukassamme.

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä! Toteutamme valinnan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa 3.4.2018 alkaen Manpowerin rekrytointikonsultti Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.