PROJEKTI-INSINÖÖRI, Kokkola

Kokkolan Satama kuuluu Suomen suurimpiin yleissatamiin, jonka liikennemäärät ovat kasvaneet voimakkaasti pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen kehitystyön ansiosta. Sataman tärkeitä menestystekijöitä ovat muun muassa asiakaslähtöinen palvelu, kilpailukykyinen hinnoittelu sekä investoinnit moderniin käsittelytekniikkaan. Kokkolan Satama on raaka-aineiden käsittelyn suurin satama Suomessa. Palvelemme Kokkolan seudun sekä Keski-Suomen teollisuutta ja kauppaa sekä Venäjän transitoliikennettä. Kokkolan Satama työllistää suoraan 50 henkilöä. Yhteensä satamassa työskentelee yli 200 henkilöä sidosryhmät mukaan lukien. Lisätietoja www.portofkokkola.fi

Työpaikan sijainti: 
Kokkola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Kokkolan Satama Oy:n palvelukseen Kokkolaan

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Vastaamaan tuotantovälineiden kehittämisestä (esim, satamanosturit), projektien aikataulutuksesta, resurssisuunnittelusta, kustannusseurannasta ja toimimaan teknisenä tukena käyttäjille ja huollolle, sekä osallistuminen investointiprojekteihin. Työkuvaan liittyy myös olennaisena osana tuotantovälineiden uushankintoihin osallistuminen, turvallisuuden kehittäminen ja projektien raportointi ja ohjeistus. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä Sataman johdon ja tuotannon kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa insinöörin koulutusta ja työkokemusta teollisuudesta ja/tai suurkoneista, sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsi katsotaan eduksi.

Odotamme kokemusta Microsoft Office, AutoCad –ohjelmista, käytännönläheisyyttä, organisointikykyä, analyyttisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Persoonana olet oma-aloitteinen huolellinen, haluat kehittyä ja oppia uutta sekä olet asiakaspalveluhenkinen. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme:   - mielekkään ja monipuolisen tehtävän
                      - vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut
                      - hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
                      - organisaatioin tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 7.5.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Senior Recruitment Consultant Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.