PARTURI-KAMPAAJA, Lieto

Coco Kauneussalonki & Komistamo on Liedon keskustan parhaalla paikalla palvellut asiakkaita pian 12 vuotta. Teemme kaikki hius- ja meikkipalvelut laadukkailla tuotteilla siistissä, tyylikkäässä ja tilavassa liikkeessämme. Kouluttaudumme jatkuvasti, jolla takaamme asiakkaillemme hiusmuodin uusimmat tuulet sopivassa muodossa.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Lieto, Turku, Naantali, Raisio, Kaarina
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Liedon keskustaan tyylikkääseen Coco Kauneussalonkiin & Komistamoon hiustaiteilijaa vähintäänkin osa-aikaiseen positioon, mutta mahdollisuuksien mukaan pitkäkestoiseen ja täysipäiväiseen työhön. Tällä hetkellä Coco:lla on siis positiivinen ongelma, työtä riittäisi, mutta taiteilija puuttuu. Lietokaan ei kaukana ole, sillä Turun keskustasta sinne pääsee bussilla noin 30 minuutissa!

Coco:n täysin uudistetut ja modernit tilat Liedon keskustassa takaavat mieluisan työympäristön hyvien tuotteiden ja laitteiden kera. Työtehtävät voivat vaihdella osaamisesi mukaan, sillä mikäli sinussa on meikkaajan vikaa, pääset tekemään meikkaamisestakin taidetta! Coco:n työntekijät ovat hyvin sosiaalisia ja mukavia ihmisiä, joiden kanssa ei varmasti tule tylsää hetkeä. 

Työt alkavat heti kun löydämme yrittäjähenkisen, sosiaalisen ja alasta aidosti motivoituneen tekijän!

Ota pikaisesti yhteyttä ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Olli Tossavaiseen, jonka tavoitat parhaiten numerosta 045 357 8885 ja sähköpostista  olli.tossavainen@manpowergroup.fi.  Rekisteröithän CV:si Manpowerin kotisivuilla.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.