FLORISTI, Tampere

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme Tampereen naapurikuntaan motivoitunutta FLORISTIA, jolta löytyy vahvaa osaamista kukkasidonnoista. Työ on hektistä ja välillä sidontatöitä on reilusti, tällöin pelkkä näyttävä lopputulos ei riitä vaan myös vauhdissa on pysyttävä, unohtamatta aurinkoista asiakaspalvelua 

Työ sisältää kukkien sidontaa (suru- ja häätilaisuudet, kukkalähetykset), kesäkukkien myyntiä ja sekä asiakaspalvelua. Floristin koulutus tehtävään on toivottava ja toivomme myös jo kasvatettuja kannuksia alalta. Ripeä työote, positiivinen asenne, taito toimia itsenäisesti ja maalaisjärki auttavat sinua eteenpäin.  

Tässä työssä pääset käyttämään luovuutta ja tekemään töitä itsenäisesti mukavassa ja rennossa työilmapiirissä. 

Työsopimus kirjoitetaan aluksi määräaikaisena heinäkuun loppuun, mutta näyttämällä osaamisesi on jatkolle hyvät mahdollisuudet.  

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin ilmianna itsesi ja hae kyseistä paikkaa. Työ alkaa välittömästi oikean henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pian. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Laura Toikkanen numerosta 040 185 6438.