KUNNOSSAPITOASENTAJIA, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
10

 

Haemme jatkuvasti alan osaajia asiakkaallemme Turun talousalueelle KUNNOSSAPIDON ASENTAJAN tehtäviin kokopäiväiseen työhön. 

Työ sisältää hyvin laajalti erilaisia teollisuuden kunnossapidon tehtäviä Turun talousalueen sisällä asiakasyritysten luona. Toisinaan pääset kamppailemaan 1960 –luvun koneiden ja toisinaan 2000 –luvun robottien kanssa, joten työ itsessään on hyvin monipuolista ja haastavaa. Sähköautomaatiokoulutus tai muu sähköalankoulutus katsotaan eduksi, muuten haetaan käsistään ammattitaitoista kunnossapidon osaajaa, mutta tärkeintä ovat asenne ja motivaatio työhön! Tässä työssä on mahdollisuus päästä kehittämään itseään ammatillisesti sekä rakentamaan pidempää uraa yrityksessä.

Etsimämme henkilöt ovat ammattitaitoisia käsistään ja palvelualttiita henkilöitä, jotka ymmärtävät asiakkaiden liiketoiminnan merkityksen. Tässä tehtävässä menestyminen vaatii sosiaalisuutta, loogista päättelykykyä, joustavuutta ja rehellistä otetta omatoimiseen työhön.  

Vanha sanonta ”Hyvä työ tekijäänsä kiittää”, sillä tästä vaativasta työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja yrityksessä on mainitsemisen arvoiset edut.

Tätä tehtävää kannattaa hakea niin kokeneiden konkareiden kuin uraansa aloittelevien innokkaiden tekijöiden! Käymme hakemuksia läpi koko ajan, joten tehtävää kannattaa hakea heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Tossavainen, 0453578885