SOURCING TRAINEE, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1


Haemme avointa ja aktiivista traineetä tutustumaan rekrytoinnin tukitehtäviin vähintään viideksi kuukaudeksi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Pääset mukaan tutustumaan rekrytoinnin työkaluihin ja oppimaan uusia menetelmiä kandidaattien löytämiseksi.

Tehtäviisi kuuluu

Toimia sourcing -tiimin tukena avustavissa tehtävissä, kuten kandidaattipoolien hallinnoinnissa ja kandidaattirajapinnassa toimimisessa. Pääset mukaan seuraamaan rekrytointiprosesseja ja näet läheltä, kuinka ison kansainvälisen yrityksen rekrytointiorganisaatio toimii. Tehtäväkokonaisuutta voidaan räätälöidä kiinnostuksesi pohjalta siten että se täydentää sopivalla tavalla opintojasi.

Oletko etsimämme henkilö? Kyllä, jos;

- olet ammattikorkeakoulu-  tai korkeakouluopiskelija, esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva liiketalouden opiskelija 
- saat harjoittelusta opintopisteitä tai se on pakollinen osa opintojasi
- hallitset hyvin MS Office työkalut ja opit nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä
- kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti
- olet oma-aloitteinen ja kehityshaluinen tiimityöskentelijä

Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta monipuolisessa roolissa
- kokopäiväisen harjoittelupaikan vähintään viideksi kuukaudeksi, jossa pääset itsenäisesti kehittämään tehtävänkuvaa
- harjoittelupalkkion 500 € /kk sekä lounasedun
- tukea työllistymisessä harjoittelun jälkeen, käytössäsi on koko ManpowerGoupin työpaikkatarjonta
- joustavan työajan keskimäärin 30 tuntia viikko mahdollistaen mm. mahdollisten tenttien suorittamisen työn ohella.

Hae tehtävää rekisteröimällä cv:si www.manpower.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään  21.8.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan elokuussa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Piia Ruottinen, piia.ruottinen@manpowergroup.fi, 16.8 ja 18.8 klo 14-15:30 puh. 050-5011918.