OHJELMOIJA LEVYTYÖKESKUKSELLE, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme metallialan asiakkaallemme osaavaa 
 
OHJELMOIJAA LEVYTYÖKESKUKSELLE
 
Työtehtäviisi kuuluu levytyökeskuksen ohjelmointi. Käytössäsi on Prima Powerin koneet LP 6 Laser kombi, LB 6 Laser kombi ja L 6 Laser. Käytettävät ohjelmat ovat JetCam ja NC Express.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
 
- kokemusta kombi-koneiden ohjelmoinnista ja työkokemusta vastaavasta
- joustavuutta ja tarkkuutta
- valmiutta tehdä 2 –vuorotyötä
- oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja
- englannin kielen taitoa
 
Kiinnostaako sinua työ kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Tarjoamme sinulle hyvät ja viihtyisät työolosuhteet ja mukavat työkaverit. 
 
Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta siinä on hyvä mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. 
 
Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Aloitus on sopimuksen mukaan.
 
Hae tehtävää viimeistään 2.8.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 30 ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi
Viimeinen hakupäivä
2019-08-02