SVETSARE / HITSAAJA, Nykarleby

Oy EUR-MARK Ab ingår i Kaiser-koncernen, vars huvudprodukter är fordon, pumpar och komponenter för avloppsrening och hantering av industriellt avfall samt spindelgrävare. KAISERs fordon används på fem olika kontinenter, i 114 olika länder och i över 1000 städer. Dotterbolag finns i Finland, Italien, USA, Slovakien och Österrike. I Nykarleby är vår personalstyrka över 60 och vår omsättning cirka 14 miljoner euro. Mer information hittar du på adressen www.kaiser-eurmark.fi Oy EUR-MARK Ab on osa Kaiser-konsernia, jonka päätuotteita ovat viemärien puhdistukseen ja teollisuusjätteiden käsittelyyn tarkoitetut ajoneuvot, pumput ja komponentit sekä kävelevät kaivinkoneet. KAISER:in ajoneuvoja on käytössä viidellä eri mantereella, 114 maassa ja yli 1000 kaupungissa. Tytäryhtiöitä on Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa, Slovakiassa ja Itävallassa. Uudessakaarlepyyssä henkilöstömme vahvuus on yli 60 ja liikevaihtomme noin 14 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.kaiser-eurmark.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Uusikaarlepyy, Kokkola, Vaasa, Vöyri, Pietarsaari
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Som förstärkning till  EUR-MARKs team i Nykarleby söker vi en
 
SVETSARE
 
Till dina arbetsuppgifter hör
- komponent- och tryckkärlssvetsning
- plåtbearbetning, i huvudsak i rostfritt stål 
 
Av dig förväntar vi oss
- lämplig utbildning inom branschen eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- förmåga att läsa konstruktionsritningar
- kvalitetsmedvetande och ansvarskänsla för det egna arbetsresultatet
- även nyutexaminerade inom branschen beaktas 
 
Vi erbjuder en fast anställning med bra personalförmåner, intressanta och varierande uppgifter i ett dynamiskt och framåtriktat företag.
 
Sök platsen senast den 31.12.2018 genom att registrera dig som sökande på sidan www.manpower.fi och tryck på Sök-knappen. Mer information om arbetet fås av Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala vid ManpowerGroup Oy, tfn. 040-652 8481 eller mari.alahuhtala@manpowergroup.
 
-----------------------
 
Haemme asiakkaallemme Oy EUR-MARK Ab:lle  Uusikaarlepyyhyn
 
HITSAAJIA
 
Tehtäviisi kuuluu:
- komponenttihitsaus
- paineastiahitsaus
- levyntyöstö, pääasiassa ruostumattomasta teräksestä
 
Odotamme sinulta:
- soveltuvaa alan koulutusta / kokemusta vastaavista työtehtävistä
- kykyä lukea suunnittelupiirustuksia
- laatutietoisuutta ja vastuullisuutta oman työn tuloksesta
- alan vastavalmistuneet huomioidaan myös
 
Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvillä henkilöstöeduilla, vaihtelevan ja mielenkiintoisen tehtävän dynaamisessa, tulevaisuuteen suuntautuneessa yrityksessä.
 
Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Hae tehtävää viimeistään 31.12.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.
Viimeinen hakupäivä
2018-12-31