LÄHITUKITEHTÄVÄT, POHJOIS-KARJALA

ManpowerGroup Solutions on ulkoistettuihin palveluratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla asiakaskohtaamisiin, IT-tukipalveluihin ja rekrytoinnin ulkoistukseen liittyviä palveluja. Asiakaslähtöisyys, kansainvälisen organisaation kokemus ja osaaminen sekä jatkuva palvelukehitys ovat tehneet meistä erikoistumisalueidemme johtavan toimijan. Suomessa työllistämme jo lähes 1000 ammattilaista. Tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoisia tehtäväkokonaisuuksia, kehitysmahdollisuuksia sekä urapolkuja osaavassa ja innostuneessa työyhteisössä.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Karjala
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
25

Haemme nyt asiakaspalveluhenkisiä henkilöitä tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Joensuun, Outokummun, Kontiolahden, Kiteen, Tohmajärven, Ilomantsin ja Nurmeksen alueille.

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti koneiden noutoon ja pakkaamiseen liittyviä tehtäviä. Työt tehdään pääosin toimistotyöaikana. 
Työ sopii erityisen hyvin opiskelijalle tai lisätyöksi muun työn oheen! Voit olla juuri opiskelemassa teknistä peruskoulutusta tai vasta valmistunut. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta.
Teknistä peruskoulutusta tai alan opintoja
Kokemusta yleisistä toimistosovelluksista.
Suomen hyvää kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi.
Ajokortti ja auto on plussaa.

Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa. Osalle tehtävään valituista tullaan tekemään turvallisuusselvitys. 

Hae tehtävää rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Lisätietoja työpaikasta saat mgsit.rekrytointi@manpowergroup.fi tai arkisin 9-14 numerosta 040 550 4910.