TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖ, Helsinki

St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä. Lisätietoa: www.st1.eu, www.st1.fi ja YouTubesta: http://bit.ly/2FZqkEs

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haluatko näyttää taitosi työssä, jonka tulokset pystyt mittaamaan? Haluatko monipuolisen roolin, joka tekee sinusta myymäläliiketoiminnan laaja-alaisen ammattilaisen? Tule kehittämään kanssamme St1-liikenneasemien myymäläliiketoimintaa! 

Etsimme energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle innostunutta ja energistä

TUOTERYHMÄASIANTUNTIJAA

Tehtävänäsi on tukea St1-konsernin liikennemyymälöiden kauppiaiden liiketoimintaa. Kyseessä on vuoden kestävä määräaikainen hoitovapaan sijaisuus ja työsuhde solmitaan suoraan St1:n kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäen pääkonttorissa, mutta työhösi sisältyy myös ajoittain matkustamista asemilla.

Vastuullasi on St1- ja Shell-myymälöiden tuoteryhmähallinta, johon kuuluvat myymälätuotteiden sopimusneuvottelut, kampanjat ja promootiot, myynnin edistämisohjelmien kehittäminen sekä tuotevalikoima. Vastaat itsenäisesti vastuualueestasi ja sen kehittämisestä sekä myymälän tuoteryhmien myynti- ja tuottotavoitteiden saavuttamisesta.

Mitä odotamme sinulta?

Olet ehkä ehtinyt jo kerryttää työkokemusta myymälätoiminnasta parin vuoden verran. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Kykenet vastuulliseen ja rakentavaan yhteistyöhön sekä kumppaneiden että oman organisaatiosi kanssa. Olet valmis kasvamaan tehtävässä nopeasti ja haluat kehittyä myymälätoiminnan ammattilaiseksi. Haluat kehittää toimintaa ja pidät tietotaitoasi aktiivisesti yllä.

Työotteeltasi olet itseohjautuva, tuloshakuinen ja energinen. Persoonallasi ja esimerkilläsi edistät innostavaa ja kannustavaa työilmapiiriä. Menestyminen roolissa edellyttää soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM). Odotamme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tule osaksi kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia!  Pääset vaikuttamaan n. 250 liikenneaseman palvelutarjontaan ympäri Suomen. Annamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä kotimaisessa energiayhtiössä. 

Hae tehtävää heti rekisteröimällä CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Finlandin seniorikonsultti Jani Laine (email: jani.laine@fi.experis.com & puh. 045 257 2526) 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.