BEAUTY ADVISOR, Tampere

L’Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Finland Oy edustaa päivittäisen kosmetiikan markkinajohtajia – L’Oréal Paris, Maybelline, NYX Professional MakeUp, Garnier, Essie.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme L’Oréalin päivittäiseen kosmetiikkaan Beauty Advisoria Tampereelle. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat tiistaista lauantaihin. Lisäksi ekstra työvuoroja on tarjolla esittelyviikkoina. Tehtävä alkaa syys-lokakuun aikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä vastaat

- L’Oréalin päivittäisen osaston tunnettujen brändien myynnistä Sokos Tampereen tavaratalossa
- laadukkaasta asiakaspalvelusta, meikkien tekemisestä ja tulosvastuullisesta myynnistä
- tuotteiden houkuttelevasta ja myyntiä edistävästä esille laitosta

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- kosmetologin ja/tai meikkaaja-maskeeraajan koulutus tai vastaava
- aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi
- myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- intohimoa kosmetiikkaan
- iloista ja positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alan markkinajohtajatuotteiden parissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa HAE-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi. Haastattelut tehtävään aloitetaan elo-syyskuun vaihteessa.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.