TEKNINEN PÄÄLLIKKÖ, Naantali

Suomen Viljava on Suomen johtava viljan varastointi- ja käsittelypalveluja tuottava yritys. Suomen viljan viennistä ja tuonnista kolme neljännestä kulkee Viljavan satamavarastojen kautta. Viljava käsittelee ja varastoi myös mm. puupellettiä sekä muita biotaloustuotteita. Lisäksi yritys tekee alihankintavalmistusta elintarvike-, rehu- ja kemianteollisuudelle. Viljavalla on 19 toimipistettä 16 paikkakunnalla kattavasti eri puolilla Suomea. Viljava on viimeisen kolmen vuoden aikana toteuttanut laajan investointiohjelman vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden odotuksiin. Tänä päivänä Viljava on toimintojaan jatkuvasti yhdessä asiakkaidensa kanssa kehittävä innovatiivinen yritys. Viljavan juuret ulottuvat itsenäisyyden alkuun vuoteen 1918, jolloin tehtävänä oli turvata osaltaan juuri itsenäistyneen Suomen ruokahuoltoa. Vuosisadan aikana on kehittynyt valtava osaaminen viljan varastoinnissa ja käsittelyssä, josta viljavalaiset ovat ylpeitä. Tällä hetkellä Viljavalla työskentelee 61 henkilöä ja viime vuoden liikevaihto oli noin 17 milj. euroa. Lisätietoja yrityksen kotisivuilta www.suomenviljava.fi

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Naantali
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haluatko sinä olla mukana kehittämässä 100-vuotiasta perinnettä? 
 
Haemme ammattitaitoista 
 
TEKNISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän hyvin hoidetussa, vastuullisessa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintoja. Sloganimme ”olemme yhdessä jyvällä” kuvaa lämminhenkistä työyhteisömme ja yhteisen tekemisen meininkiä. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Työpaikka sijaitsee aurinkoisen Naantalin satamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 100 vuoden kokemuksella on hyvä jatkaa!
 
Tehtävässä vastaat Suomen Viljavan kiinteistö- ja koneistuspuolesta ja niiden ylläpidosta kokonaisuudessaan. Vastuullesi kuuluvat lisäksi yrityksen investointiprojektit ja niiden vetovastuu.  Osallistuminen varastotilojen myyntiprosessiin on myös osa toimenkuvaa. Toimit kolmen asiantuntijan esimiehenä, johtoryhmän jäsenenä ja raportoit toimitusjohtajalle.
 
Toivomme sinulta:
 
- soveltuvaa teknistä koulutusta esim. insinööri / teknikko
- kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- vankkaa esimieskokemusta sekä kokemusta projektien vetämisestä
- hyvää teknistä osaamista ja ymmärrystä 
- halua oppia uutta sekä kehittää omaa, yksikön ja yrityksemme toimintaa
- vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja 
- asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
- matkustusvalmiutta kotimaassa
- suullista ja kirjallista kommunikointitaitoa suomen kielen lisäksi myös englanniksi
- maatalousalan kokemus katsotaan eduksi 
 
Kiinnostuitko? Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi viimeistään 26.3.2018. Tehtävästä antaa lisätietoja Experiksen seniorkonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699464 ja/tai henrik.gronqvist(at)fi.experis.com   
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.