FIELD SERVICES MANAGER, Vaasa

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Yli 142 000 työntekijäämme palvelevat asiakkaitamme yli sadassa maassa, auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Haluamme, että energiaa on kaikkien saatavilla. Luomme teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Me Schneider Electricillä sanommekin, että "Life Is On". Suomessa Schneider Electric toimii 20 paikkakunnalla ympäri maata. Työllistämme yli 550 energianhallinnan osaajaa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi energia- ja verkkoyhtiöt, teollisuusyritykset, IT- yritykset, sairaalat ja terveysasemat, kiinteistönomistajat, rakennusliikkeet ja kotitaloudet. www.schneider-electric.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Schneider Electricille FIELD SERVICES MANAGERIA Vaasaan vakituiseen työsuhteeseen.

Field Services Managerina toimit alueen huolto- ja projektitiimin esimiehenä ja vastaat tiimin turvallisuudesta ja työhyvinvoinnista. Vastuullesi kuuluvat myös tiimin yhteistyön varmistaminen, asiakkuuksien vastuullinen hoitaminen sekä asiakkaille lisäarvoa tuottavien palveluiden toteuttaminen hoitosuunnitelmien mukaisesti.

Odotamme sinulta:

-  kokemusta ja halua esimiestyöskentelyyn. 
-  tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. talo-, sähkö- tai automaatiotekniikka). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi.
-  energistä, itsenäistä ja analyyttista työskentelyotetta.
-  valmiutta oman ja tiimin osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. 

Tehtävässä menestymiselle luo pohjan erinomaiset esimies- ja vuorovaikutustaidot, kyky palvella ja vakuuttaa asiakas sekä asiakashyödyn tuottamisen perusosaaminen. Olet tuloshakuinen ja toimit luontevasti verkostoissa erilaisten ihmisten kanssa. Mikäli omaat lisäksi kokemusta energiapalveluista ja talo-, sähkö- tai automaatiotekniikasta saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä asiantuntevan tiimin ja mukavan työympäristön. Onnistumisten myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativimpiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi ja linkittämällä hakemuksesi tehtävään viimeistään 14.10.2018 mennessä. Toteutamme rekrytoinnin yhdessä ManpowerGroupin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi. tai Scheider Electricin aluejohtaja Ville Pajukangas p. 050 385 3301.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.