KOKOOJA, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2

 

Etsimme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen

KOKOOJIA Vaasaan

Etsimme reippaita kokoojia johdinsarjojen valmistukseen. Toivomme aikaisempaa kokemusta kokoojan tehtävästä. Lisäksi kokoojan tehtävässä sorminäppäryys ja huolellisuus ovat ehdottomia edellytyksiä työn hyvin suorittamiselle. Olethan myös omatoiminen ja siedät rutiinityötä.

Tarjoamme mukavan työyhteisön lisäksi 1-vuorotyön ma-pe. Työ on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaan kanssa.

Toimi nopeasti, työ alkaa heti!

Hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 16.10.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi