RENGASASENTAJIA, Kuopio

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju - mutta silti palvelemme asiakkaitamme hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, rengasalan erinomaista asiantuntemusta, asiakkaillemme omistautumista sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia. Palveluihimme kuuluvat mm. neuvonta, kaikki asennukset, tasapainotukset, säilytykset, korjaukset sekä ohjauskulmien säädöt. Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja nykyinen, lähes koko valtakunnan kattava palvelupisteverkostomme takaa sen, että Euromaster-palvelupiste on aina lähelläsi.

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
3

 

Etsimme reippaita ja toimeen tarttuvia 

RENGASASENTAJIA kevään rengassesonkiin. 

Rengasasentajana työskentelet osana toimipisteen tiimiä pääsääntöisesti henkilöautojen renkaiden vaihdossa. Renkaanvaihdon lisäksi tehtäviisi kuuluvat renkaiden puhdistus- ja varastointitehtävät. Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan, arviolta maalis-huhtikuussa. Työtä on tarjolla sesongin pituudesta ja työmäärästä riippuen, arviolta 3-4 viikkoa. 

Etsimämme tekijät ovat ahkeria, oma-aloitteisia ja aktiivisia tiimipelaajia, jotka pystyvät tekemään fyysisesti raskasta työtä.

Eduksi katsomme ajoneuvopuolen koulutuksen tai autoalan harrastuksen. Tärkeintä on, että olet nopea oppimaan ja sinulla pysyvät työkalut käsissä. Odotamme myös positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota, jota kautta palvelet asiakkaita kiireisessä työympäristössä hymyssä suin. Työssäsi edustat työyhteisöäsi ja koko Euromasteria. 

Tarjoamme sinulle tehtävään tiiviin ja kattavan perehdytyksen sekä mukavan työporukan hektisen rengasalan sesongin pyörteissä. Työn kautta saat arvokasta kokemusta ja pääset työskentelemään arvostetun yrityksen riveissä osana ammattitaitoista tiimiä. Työtä tehdään päivävuorossa kello 8-17 välillä, Palkkaus autonrengasalan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Toteutamme valinnat yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja tiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Pia Leinonen 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi. 

Kerro miksi sinä olisit hyvä rengasasentaja Euromasterille eli hae tehtävää www.manpower.fi sivujen kautta tai lähetä sähköpostilla CV/ansioluettelo pia.leinonen@manpowergroup.fi  

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.