KAIVINKONEEN KULJETTAJA, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme osaavaa ja monipuolista KAIVINKONEEN KULJETTAJAA Turussa ja lähialueilla sijaitseviin kohteisiin. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kaupunkialueella tapahtuvat viherrakennuskohteisiin liittyvät pintatyöt. Arvostamme kokemusta kaivinkoneen käyttötaidosta, mutta mitä monipuolisempi osaamisesi on, sitä varmemmin olet lähellä uutta työpaikkaa.  

Edellytämme

-  Kokemusta 16tn koneella työskentelystä 
-  Kokemus viher- tai maarakentamisesta  (mm. pohjien teko ja viimeistely)
-  Kykyä työskennellä itsenäisesti
-  Hyvää asennetta työhön 
-  Työ- ja tieturvallisuuskorttia

Tarjoamme

-  kotimaisen työnantajan ja mukavat työkaverit
-  työterveyshuollon 
-  kilpailukykyisen palkan pätevälle tekijälle

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2018 loppuun saakka. Aloitus sopimuksen mukaan (kuitenkin viim. huhtikuun alussa). Hyvälle tekijälle mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Esko Saurio, 040 647 2205
esko.saurio@manpowergroup.fi