MYYNTIASSISTENTTI, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme myyntiassistenttia tukemaan ja avustamaan päivittäistä myyntityötä.

Tehtävä on aluksi vuoden määräaikaisuus mutta työsuhteen jatkoon on hyvä mahdollisuus. Sopivan henkilön toivotaan aloittavan mahdollisimman pian, heti vuoden vaihteen tienoilla.

Myyntiassistenttina päätehtäviäsi ovat myynnin prosesseissa tukeminen ja avustaminen. Keskeistä työssäsi ovat muun muassa tilausten vastaanottaminen ja syöttäminen järjestelmään, tarjousten tekeminen, toimituksien hoitaminen, laskutus, asiakkaisiin yhteyden pitäminen puhelimitse ja sähköpostilla. Lisäksi monipuolisia muita toimiston tehtäviä. Työssäsi tarvitset suomen ja ruotsin kieltä sekä englantia.

Pienessä organisaatiossa yllättäviä tilanteita tulee nopeasti vastaa ja henkilöltä edellytetään reagointivalmiutta tarttumaan tuumasta toimeen! Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävässä onnistumiseen. Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. 

Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä:
- Oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Energistä ja aktiivista otetta työntekoon, nopeaa reagointivalmiutta
- Sujuvaa järjestelmäosaamista tai nopeaa oppimiskykyä järjestelmien suhteen 
- Kykyä toimia itsenäisesti haastavissa tilanteissa
- Sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän myynnin parissa. Saat työssäsi asiantuntevan organisaation tuen ja mukavat työkaverit. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Liitäthän hakemukseesi mukaan palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Viimeinen hakupäivä
Mahdollisimman pian