METALLITYÖNTEKIJÄ, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt asiakkaallemme  Mustasaareen 

METALLITYÖNTEKIJÄÄ

monipuolisiin tuotannon työtehtäviin aluksi 8 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen.  

Ensisijaisenä työtehtävänä tulee olemaan särmäys, mutta sen lisäksi myös muut tuotantoa tukevat työt kuten, poraus, kierteytys sekä kokoonpanotehtävät kuuluvat toimenkuvaan.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

- soveltuvaa metallialan koulutusta
- piirustusten lukutaitoa
- hyviä järjestelmätaitoja 
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua oppia uusia asioita
- hyviä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mukavat työkaverit, pienen ja joustavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus kehittyä entistä monipuolisemmaksi metallialan osaajaksi mm. laserleikkauksen osalta.

Työtehtävä on aluksi 8 kk:n määräaikaisuus, mutta jatkoon mahdollisuus. Työ on kokoaikaista ja  tehdään arkisin kahdessa vuorossa mutta varaamme myös mahdollisuuden 3 –vuorotyöhön myöhemmässä vaiheessa

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 14.4..2019 mennessä rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi  Lisätietoa tehtävästä antaa Manpower Oy:n Senior Rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala puh. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi