VAKUUTUSMYYJÄ, Joensuu

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Karjala, Joensuu
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
6

 

Kelpaisiko 10 euron tuntipalkka, rento työilmapiiri ja asiallinen työkokemus lihottamaan ansioluetteloasi? Tuntuuko siltä, että intoa ja potentiaalia olisi työelämään, mutta kukaan ei vain anna mahdollisuutta? Olisiko ura myyntialalla sinun juttusi?

Etsimme nyt vakuutusmyyjiä kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin Joensuun toimipisteeseemme.

Tehtävässä myyt vakuutuksia puhelimitse asiakkaille. Yritys, jonka tuotteita myyt, on kansainvälinen ja vakavarainen vakuutusyhtiö, jolla on jo vankka asiakaskunta Suomessa. Työ on monipuolista, sillä samaa tuotetta ei myydä jatkuvasti, vaan eri kampanjat ja tuotteet tuovat työhön vaihtelua.

Saat työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen myyntityöhön ja pääset tutustumaan taloon ja työkavereihisi.

Myöhemmin sinulla on mahdollisuus myös etätyöhön, mikäli myynti kulkee reippaasti ja osaat johtaa sekä organisoida työtäsi tehokkaasti.

Mitä toivomme sinulta

Odotamme sinulta ensisijaisesti intoa ja kiinnostusta myyntityöhön, aktiivista ja työhön tarttuvaa asennetta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoasi myynnin parissa. Sovit iloiseen joukkoomme, mikäli olet rohkea ja aikaansaava ja pidät nopeatempoisesta työskentelystä.

Taustallasi ei ole merkitystä, kunhan sinulla on intoa ja asennetta kehittyä myyntityössä.  Voit olla työelämään vasta siirtymässä tai sinulla voi olla jo pitkä kokemus erilaisista työtehtävistä. Vaikka et vielä olisikaan kokenut myyntitykki, valmentajamme auttavat kaivamaan piilevät myyntitaitosi esiin!

Mitä sinä saat

Meillä tehdään myyntiä rehellisellä pelillä ja rennolla fiiliksellä: työsopimuksemme ja myyntitoimintamme kestävät tarkemmankin tarkastelun. Jokainen saa oikean tuntipalkan, sopimukset tehdään vakituisina ja työvuoroihin voi itse vaikuttaa. Ison talon myötä tulee luonnollisesti ison talon edut ja etenemismahdollisuudet ja työhyvinvointiin panostetaan kunnolla.

Maksamme ICT-alan työehtosopimuksen mukaista tuntipalkkaa, joka on 10 euroa tunnilta. Lisäksi meillä on erinomaiset palkitsemismallit, joiden ansiosta jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan tulotasoonsa, keskimäärin ansiot voivat olla 13-14 euroa tunnilta ja parhaimmillaan jopa 20 euroa tunnilta.

Saat meiltä kattavan myyntikoulutuksen ja tukea jatkuvasti työssäsi. Vaikka et vielä olisikaan kokenut myyntitykki, valmentajamme auttavat kaivamaan piilevät myyntitaitosi esiin. Usko itseesi, niin mekin uskomme sinuun!

Lisätietoa

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja työajat sijoittuvat arkisin klo 9-20 välille ja vapaaehtoisille on tarjolla myös työvuoroja lauantaisin klo 10-18 välillä.

Koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän sitoutumaan klo 9-17 vuoroihin. Koulutusaika on palkallista, tietysti!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Service Manager Marko Hänniseltä arkisin klo 12-16, puh. 040 6311 995. Rekrytointiprosessin etenemisestä voit tiedustella rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810.  

Hae iloiseen joukkoomme mukaan osoitteessa www.manpower.fi mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, viimeistään kuitenkin 30.9.2018 mennessä.

Tutustu työyhteisöihimme Facebookissa:

https://www.facebook.com/MGSCCJoensuu/