TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ, Tervajoki

Kat-Metal Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen kierrätysalan yritys. Päätoimialamme on jalometallipitoisten materiaalien, kuten katalysaattoreiden ja elektroniikkaromun, kierrätys. Vahvuuksiamme ovat vankka ammattitaito, nopea ja luotettava toiminta sekä tehokkaat ja ympäristöystävälliset työskentelytavat. Yritys työllistää täysipäiväisesti kuusi henkilöä, joista kaksi ovat omistajia, kolme materiaalin käsittelijöitä ja yksi toimistotyöntekijä.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme ajalle 3.9. - 22.9.2018

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ Tervajoelle

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta toimistotöistä. Olethan reipas ja iloinen asiakaspalvelija. Olet lisäksi tarkka, huolellinen ja järjestelmällinen. Onhan tietokone sinulle tuttu työkalu ja hallitset wordin ja excelin. Suomen kielen lisäksi toivomme sujuvaa englannin kielen taitoa. 

Työtehtäviisi kuuluu mm. laskujen maksu, siirtoasiakirjojen käsittely ja maksu, ostojen raportointi Repository-ohjelmaan, kuittien laatiminen ja lähettäminen, asiakirjojen skannaus, lähetys ja rahtikirjojen laatiminen. 

Työsuhde on määräaikainen lomasijaisuus ajalle 3.9-22.9.2018. 

Hae tehtävää viimeistään 31.7.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.