VEROASIANTUNTIJA, Tampere

Meillä ymmärretään elämää. Perheyrityksenä tiedämme, että sitoutuneet työntekijät ovat tärkein menestystekijämme ja ihmisten elämäntilanteet muuttuvat. Siksi me katsomme asioita kvartaalitaloutta pidemmälle, kokonaisuutena. Niin asiakkaan kuin työntekijöidemmekin näkökulmasta. Olemme taloudellisesti vakaa ja turvallinen työnantaja, tiukkoinakaan taloudellisina aikoina säästämistä ei ole tehty henkilökunnan kustannuksella. Meillä on pitkiä asiakas- ja työsuhteita. Vältämme keinotekoista hierarkiaa ja organisaatiorakenteemme on matala. Meillä toimitusjohtajan ovi on kaikille auki ja haluamme ylläpitää keskustelevaa ja kuuntelevaa kulttuuria. Meillä on kokeneita konkareita ja tuoreempia tekijöitä, kaikki yhtä arvokkaita tiimin jäseniä täydentämässä työyhteisöä omilla vahvuuksillaan ja osaamisillaan.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

https://www.tw-laskenta.fiTW-laskentapalvelut Oy on johtava tilitoimisto useilla toimialoilla Suomessa ja osa Tilitoimisto K.J. Westerberg Oy-konsernia. Asiakaskunta koostuu niin pienistä yrityksistä kuin suurista konserneista ja listatuista yhtiöistä. Perheyrityksen juuret ovat vahvasti Tampereella. TW-laskentapalvelut Oy on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ulkoistettuun taloushallintoon ja talossa tehdään aktiivista ohjelmistokehitystä, jolla taataan sekä asiakkaalle että työntekijöille sujuvat sähköiset työvälineet.

Tutustu meihin tarkemmin http://www.tw-laskenta.fi

Haemme nyt VEROASIANTUNTIJAA / Asiakaspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haemme henkilöä, joka pystyy todentamaan asiakkaidemme verotuksen muutostarpeita sekä viemään ne käytäntöön. Vastaat myös sovittujen asiakkaiden verotuksesta (mm. veroilmoitukset, ennakkotiedot, valitukset).

Tehtävä jakautuu kahteen päävastuualueeseen:

VEROASIANTUNTIJA

 • Asiakkaiden konsultointi sekä koulutus verotus-tai yhtiöasioissa
 • Tilitoimistomme henkilökunnan neuvominen sekä koulutus verotukseen liittyvissä kysymyksissä

ASIAKASPÄÄLLIKKÖ

 • Oman asiakasryhmänsä osalta:
  • koordinoi asiakkaan ja tilitoimiston välistä yhteistyötä
  • konsultoi asiakasta sekä vastaa että palvelutehtävät tulevat suoritetuksi

Tyypillisiä tehtäviä voivat olla yhteydenpito asiakkaaseen verotus-ja yhtiömuutos asioissa. Asiakkaan yritysrakenteen muutoksiin osallistuminen, suunnittelu ja toteuttaminen verotuksen näkökulmasta yms.

Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisesti tilitoimistomme asiakaspäälliköiden ja kirjanpitäjien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä (verotus ja yhtiöoikeus)
 • hyvää kommunikointikykyä sekä raportointikykyä
 • kehityshalukkuutta, jota toimiminen alalla vaatii
 • englannin kielen taitoa

Eduksi hakemallemme henkilölle on ulkomaan verotuksen osaaminen sekä ymmärtäminen.

Tarjoamme sinulle työsuhteen arvostetulla, vakaalla ja joustavalla työnantajalla. Tarjoamme myös merkittävät ja monipuoliset työsuhde-edut sekä miellyttävän, ergonomisen työympäristön hyvällä sijainnilla Tampereella.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, kuitenkin viimeistään 2019 vuoden alkupuoliskolla.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa.

Kiinnostuitko?                           
Hae tehtävää 28.12. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Veroasiantuntija, Tampere” -kautta.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.