MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Laskurahoituksen edelläkävijä Finance Link Oy on rahoitusyhtiö, joka on jo lähes 20 vuoden ajan auttanut suomalaisyrityksiä maksuvalmiuden parantamisessa ja luottoriskien hallinnassa. Vuonna 2016 käsittelimme lähes 80 000 laskua ja kauttamme kulkenut rahavirta oli noin 300 miljoonaa euroa. Voimakkaasti kasvavana yrityksenä etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Arvostamme alalle sopivaa koulutusta ja työkokemusta, mutta kaikkein tärkeintä meille on, että sovit osaksi tiimiämme! Lue lisää palveluistamme https://www.financelink.fi/ sekä tutustu Finance Linkin tiimiin ja arkeen Instagramissa.

Työpaikan sijainti: 
Kainuu, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Myyntipäällikkönä tulet työskentelemään Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueiden pienyritysten päättäjien kanssa ja tarjoamaan heille Finance Linkin ratkaisuja myyntisaamisten rahoittamiseen. Työ on aktiivista uusasiakashankintaa, joka tapahtuu pääosin henkilökohtaisissa tapaamisissa alueen yrittäjien ja yrityspäättäjien kanssa.
Saat hoitaaksesi oman myyntialueen ja vastaat sen myynnistä sekä tuloksista itsenäisesti toimien sekä uusien että olemassaolevien asiakkaidesi yhteyshenkilönä. Osallistut säännöllisesti myyntikokouksiin Finance Linkin päämajassa Helsingissä sekä toimit yhteistyössä muiden alueiden myyntipäälliköiden kanssa.

Myytäväksesi saat Finance Linkin vaivattomat ja nopeat ratkaisut, jotka tarjoavat yritykselle mahdollisuuden optimoida kassavirtaansa, parantaa käyttöpääomatilannettaan ja sitä kautta myös kasvaa. Omaa työskentelyäsi taas tukevat mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi hiotut sisäiset prosessit sekä osaava ja dynaaminen tiimi.
 
Oletko etsimämme?
- sinulla on jo jonkin verran kokemusta b2b-myynnistä ja olet saanut aikaan tuloksia uusasiakashankinnan parissa
- haluat ymmärtää yritysten taloutta ja asiakkaidesi liiketoimintaa  
- kykenet myös luomaan omaa verkostoa ja ylläpitämään järjestelmällisesti asiakassuhteita
- haluat työn, jossa on vapautta, omat tavoitteet ja mahdollisuus suunnitella työtä joustavasti
- olet tavoitteellinen jaaktiivinen ja pystyt saavuttamaan tulevan asiakkaasi luottamuksen

Katsomme eduksesi

- ruotsin kielen taidon
- aiemman kokemuksen rahoitus-, pankki- tai vakuutustoimialalta

Tarjoamme sinulle
- itsenäisen myyntiroolin sekä rahoitusalan nopeimmat ja helpoimmat ratkaisut myytäväksesi
- vakituisen työsuhteen finanssialan arvostetussa ja kannattavasti kasvavassa yrityksessä
- dynaamisen ja tavoitteellisen työyhteisön sekä energisen ja innostavan tiimin tuen  
- kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden onnistua ja kehittyä Finance Linkin mukana

Kiinnostutko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä puh. 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.