SUPPLY CHAIN SPECIALIST, Espoo

Roche on maailmanlaajuinen yritys, joka on ollut edelläkävijä terveydenhuollossa vuodesta 1896 lähtien. Keskitymme lääketieteellisiin ja diagnostisiin innovaatioihin ja niiden hyödyntämiseen yksilöllisessä terveydenhuollossa. Diagnostiikka- ja lääketeollisuutta edustaa Suomessa kaksi yritystä: Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy. Lisätietoja meistä www.roche.fi. Roche Diagnostics on toiminut Suomessa vuodesta 1982 alkaen, ensin omana osastonaan Roche Oy:ssä ja vuodesta 2005 omana osakeyhtiönään: Roche Diagnostics Oy. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa, Oulussa sekä Turussa ja asiantuntijatoimintomme kattavat kaikki Suomen sairaanhoitopiirit. Roche Diagnostics Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli 38 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on noin 80. Roche Diagnostics Oy:llä on Suomessa vahva paikallinen osaaminen ja resursointi. Suomessa laitteitamme on käytössä kaikissa isoissa sairaalalaboratorioissa ja käytännössä lähes kaikissa kliinisiä testejä tekevissä julkisen ja yksityisen puolen yksiköissä. Laitteillamme tehdään Suomessa vuosittain noin 55 miljoonaa potilastestiä. Roche Diagnosticsin kehittämät testit antavat lääkäreille mahdollisuuden tehdä nopeasti ja luotettavasti tietoon perustuvia hoitopäätöksiä ja antaa potilaalle vastauksia heidän terveydentilaansa koskeviin kysymyksiin.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Roche Diagnostics Oy:lle logistiikkatiimiin SUPPLY CHAIN SPECIALISTia vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Espoossa Mankkaalla, ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten tehtävien pariin innostavaan ja arvostettuun yritykseen. Saat mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi monipuolisesti. Työskentelet mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa ja käytössäsi ovat laadukkaat järjestelmät ja työkalut. 

Tehtäviisi kuuluu

- yhtenä isona vastuualueena instrumenttien tilaus-toimitusketju ja laskutus
- vastata päivittäisistä operatiivisista tehtävistä toimitusvarmuuden, toimitusketjun, hankintojen, instrumenttien siirtojen ja teknisen huollon tuen osalta
- kehittää ja toteuttaa lyhyen ja pitkän aikavälin paikallisia, vastuualueeseen liittyviä suunnitelmia yrityksen strategian mukaisesti
- toimia tiiviissä yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa
- matkustaminen pääasiassa Suomessa noin 20 päivää vuodessa koskien asiakastapaamisia ja koulutuksia 

Toivomme sinulta

- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava)
- vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä tai vaativasta asiakaspalvelutehtävästä
- tilaus-toimitusketjuosaamista ja ymmärrystä sen taloudellisista vaikutuksista
- ymmärrystä ja kiinnostusta prosessien tukemiseen ja kehittämiseen
- sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin kieli katsotaan eduksi)
- vahvaa IT-osaamista, erityisesti SAP ERP 6.0 ja excel osaaminen katsotaan eduksi    
- asiakaslähtöisyyttä; hoidat vaikeammatkin tilanteet aina positiivisella palveluasenteella
- päämäärätietoista työotetta sekä kykyä priorisoida ja hallita useita tehtäviä samanaikaisesti

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti!

Hae tehtävää 31.3.2019 mennessä sivuiltamme www.manpower.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit:
Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.