TUOTEPÄÄLLIKKÖ, Vantaa

140-vuotias Kverneland Group on johtava, monikansallinen maatalouskoneita ja maatalouden palveluita tuottava yritys, joka työllistää lähes 2500 työntekijää ympäri maailman. Kvernelandin fokus on innovaatioissa, mikä näkyy ainutlaatuisissa ja laadukkaissa ratkaisuissa ja jonka laaja ammattimaisen viljelyn tuotevalikoima pitää sisällään maanmuokkaus- ja kylvökoneet, rehu- ja paalinkäsittelylaitteet, levitys- ja kylvökoneet, kasvinsuojeluruiskut sekä elektroniset ratkaisut maataloustraktoreihin ja koneisiin. Agritek Oy on yksi Suomen suurimmista maatalouskonekaupan yrityksistä, joka toimii yksityisen, koko maan kattavan kotimaisen jälleenmyyjäverkoston kautta. Yrityksen liikevaihto on noin 40 milj. € ja henkilöstömäärä 20. Agritek Oy:n edustamia traktori- ja työkonemerkkejä ovat mm. New Holland, Case IH ja Kverneland. Agritek on osa SGN Groupia, joka on kaupan alalla jo yli 80 vuoden ajan menestyksekkäästi toiminut suomalainen perheyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Kasvussa oleva työkonemyyntimme etsii

Kverneland-työkoneiden TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ 

TUOTEPÄÄLLIKKÖNÄ tehtävänäsi on vastata vastuualueellesi erityisesti Kverneland-tuoteryhmän kuuluvien myynnin tukimateriaalin tuottamisesta, markkinaselvityksistä, tuotetietouden ylläpidosta ja hinnoittelusta. Olet mukana kehittämässä kampanjoita ja muita markkinointitoimenpiteitä. Tehtäviisi kuuluu myös myyntitiimin tukeminen asiakassuhteiden hoidossa esim. tuotekouluttaminen. Toivomme sinulta alalle soveltuvan koulutuksen. Voit olla työuran alkuvaiheessa oleva, jolla on mahdollisesti aikaisempaa kokemusta maatalouden työkoneista. Olet asiakaslähtöinen ja omaat systemaattisen toimintatavan.

Tehtävässä avainasemassa on aito kiinnostus alaa kohtaan sekä tahto kehittyä alan asiantuntijaksi. Tarvitset tehtävässä myös englanninkieltä, muu kielitaito on eduksi. Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa haasteet suovat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamista vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä konsernissa maatalouskaupan toimialalla. Työskentelet alan johtavien ja korkealaatuisten tuotteiden parissa. Työkaluiksi saat motivoituneen työyhteisön sekä modernit ja työtä tukevat järjestelmät. Me perehdytämme sinut tehtävääsi, joten kaikkea alaan liittyvää ei tarvitse osata aloittaessasi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian lähettämällä hakemuksesi liisa.jenkins@fi.experis.com. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Viimeinen hakupäivä
2019-07-28