KIRJANPITÄJÄ, Siilinjärvi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Siilinjärvi
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme äitiysloman sijaiseksi 

Ammattitaitoista kirjanpitäjää 

Työtehtäviin kuuluvat kansainvälisen yrityksen kirjanpito- ja raportointityöt, maksuliikenteen ja myyntireskontran hoito, käyttöomaisuuskirjanpitotyöt, viranomaisraportointi, vuositilinpäätöksen avustavat tehtävät, yhteydenpito raportointiyksikköön, emoyhtiön taloushallintoon ja muihin yhteistyötahoihin. 

Toivomme sinulta

- taloushallinnon koulutusta ja monipuolista työkokemusta kirjanpidosta.
- hyviä IT-taitoja ja SAP osaaminen katsotaan eduksi 
- itsenäistä ja omatoimista työotetta, sekä vastuunottoa omasta työstäsi.
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- vahvaa englannin ja suomen kielen osaamista  

Tarjoamme sinulle vähintään vuoden äitiysloman sijaisuuden Siilinjärvellä kansainvälisessä yrityksessä. Ympärillesi saat mukavan työtiimin, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat myös kattavan perehdytyksen työllesi ja ajanmukaiset työvälineet käyttöösi.

Kiinnostuitko? Ota pikaisesti yhteyttä, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi