RECRUITMENT CONSULTANT, SOURCING, Turku / Rauma

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Satakunta, Turku, Rauma
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Manpowerin Länsi-Suomen tiimiin aktiivista, ammattitaitoista ja työstään innostuvaa sourcing-konsulttia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit keskeisessä tukiroolissa Turun, Rauman ja Tampereen alueiden asiakkuuksia hoitavan konsulttitiimin kanssa.

Tehtäviisi kuuluu varmistaa, että löydämme rekrytointi- ja vuokratoimeksiantoihin asiakkaallemme oikean osaajaprofiilin omaavat kandidaatit aktiivisten hakijoiden sekä piilevien ehdokkaiden joukosta. Tutkit erilaisia tietokantoja, kartoitat kandidaatteja ja suoritat ensimmäisten vaiheiden arvioinnit sekä puhelinhaastattelut toimien rekrytointikonsultin työparina toimeksiantojen toteuttamisessa. Lisäksi osallistut hakukanavien kehittämiseen, verkostoidut luontevasti eri alojen ihmisten kanssa ja olet osaltasi luomassa ja edistämässä asiakasyritystemme sekä Manpowerin positiivista työnantajamielikuvaa. 

Tehtävässä menestyt, mikäli pystyt työskentelemään nopeasti kehittyvässä työympäristössä, nautit tekemisen meiningistä ja pidät monta palloa taitavasti ilmassa samanaikaisesti. Olet myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja asenteesi näkyy niin puhelimessa, sähköpostitse kuin kasvotusten toteutettavassa viestinnässäsi. Tarvittaessa hyödynnät ammattitaitoasi myös asiakas-/myyntitilanteessa. Olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä ja osaat hyödyntää sitä luontevasti myös työssäsi. Työkaverina olet aktiivinen osallistuja, joka kantaa kortensa kekoon onnistumisen ilmapiirin ylläpitämiseksi ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Arvostamme aiempaa alakohtaista työkokemusta ja/tai näyttöjä vastaavanlaisista tukitoiminnoista. Työssä toimit sujuvasti sekä suomen että tarvittaessa englannin kielellä. Paikallinen alue- ja yrityskentän tuntemus on sinulle eduksi.

Me ManpowerGroupilla tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vaihtelevan ja vastuullisen työkentän osana loistavaa, työstään innostuvaa tiimiä. Tulet työskentelemään vahvan brändin alla, osana kansainvälistä ja laajaa organisaatiota ja saat loistavan näköalapaikan alueen yrityselämään. Tehtävääsi saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen päivittäisen arjen vilskeessä. Sekä tietysti huipputyypit työkavereiksi!

Tehtävään valitaan yksi henkilö. 

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.7. 

Tiedusteluihin vastaa 6.7. mennessä Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377.