KIRJANPITÄJÄ, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme terveydenhoitoalalla kansainvälisesti toimivalle asiakkaallemme KIRJANPITÄJÄÄ. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydettyä ja viikoittainen työaika vaihtelee 3-5 päivän välillä. Tehtävä on määräaikainen ainakin maaliskuun 2019, jossa on mahdollisuus jatkoon. Toimit tehtävässä osana taloushallinnon tiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Munkkivuoressa, Helsingissä. Tehtävä on vuokratyösuhde ManpowerGroupin kautta.

Tehtäviisi kuuluu:

- ostoreskontranhoito
- vastuualueellesi nimettyjen toimintojen kirjanpito
- käyttöomaisuuskirjanpito
- tilinpäätös yhteistyössä tiimin kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta, väh. 2-3 vuotta
- SAP-järjestelmäosaamista
- sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
- nopeaa oppimiskykyä ja joustavuutta
- positiivista asennetta ja tiimihenkisyyttä
- verolainsäädännön tuntemus, etenkin ALV-osaaminen, katsotaan eduksi

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työyhteisössä ja viihtyisissä toimitiloissa. Työyhteisömme on aktiivinen ja toivomme, että tiimissä viihtyy.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Tulemme täyttämään position heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi.