VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄ, Tuusula

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramon juuret ulottuvat 65 vuoden taakse ja on tällä hetkellä alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa noin 320 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Cramo konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 729 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Työpaikan sijainti: 
Tuusula
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Cramolle Tuusulan toimipisteeseen kahta VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään rakennuskonevuokraamomaailmassa. Työ on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat arkisin välille 7.00-16.00 (8 tuntia päivässä). Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

Työtehtäviisi kuuluvat hoitaa työmaatilojen korjausta, huoltoa ja varustelua:

- yksittäisten työmaatilojen ja tavarakonttien kunnostus, huolto sekä varustelu.
- varaosien ja tarvikkeiden varastosaldojen seuranta
- kalusteiden pakkaaminen ja lähettäminen muihin Cramon toimipisteisiin
- Kalmar-trukilla operointi työmaatilojen lastauksissa ja puruissa
- MS Excelin käyttö työmaatilojen varastoinnin hallinnoinnissa
- tarvittaessa myös muita Tuusulan vuokraamon töitä työnjohdon ohjauksessa

Työntekijä koulutetaan Kalmar-trukin kuljettajaksi. Pätevyyden saatuaan työntekijä toimii yhtenä Kalmarin kuljettajista. Trukilla hoidetaan työmaatilojen lastauksia sekä palautuvien tilojen purkuja. Lisäksi työntekijä perehdytetään käyttämään työmaatilojen varastoinnin hallinnassa käytettävää MS Excel -ohjelmaa.

Tehtävässä menestymiseen katsomme suureksi eduksi rakennusalan peruskoulutusta ja tutkintoa (esim. kirvesmies) sekä LVI- osaamisen. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa, terveyttä ja fyysistä kuntoa koska työ on fyysisesti kuormittavaa. Lisäksi hakijan tulisi olla reipas ja ahkera, sekä omata kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat työkaverit, osana arvostetun ja vakavaraisen yrityksen rivejä. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä. 

Tavoitteenamme on MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten – toimivien – työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä.

Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.