HUONEISTOKUNNOSTAJA, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme reipasta ja toimeen tarttuvaa henkilöä monipuolisiin huoneistokunnostajan tehtäviin Turun seudulle. Voit olla kokenut tekijä tai omata vasta hieman remonttikokemusta.

Tehtäviisi kuuluu mm. liukuovikaapistojen kokoamista, asuntojen/kiinteistökohteiden sisätilojen maalausta, tapettien poistoa, seinien tasoitusta sekä muuta pientä fiksausta. Työt alkavat tehtävään valitulla henkilöillä sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Etsimämme tekijä on ahkera, oma-aloitteinen ja aktiivinen, joka pystyy tekemään fyysistä työtä ja ottamaan vastuuta.

Katsomme eduksi:

- hyvän loogisen päättelykyvyn
- kaikenlaisen kokemuksen remontoinnista ja maalaustöistä
- kyvyn katsoa kohteita kokonaisuutena ja huomata kunnostuksen tarpeessa olevia kohtia asuntojen/kiinteistöjen sisällä 
- erilaiset työkalut maalaustelasta porakoneeseen pysyvät kädessä
- työturvallisuuskortin
- ajokortin ja auton

Odotamme hakijoilta myös positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota. Työ on fyysistä ja työtahti on reipas.

Ole nopea, haku tehtävään aloitetaan heti, ja työ alkaa soveltuvan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Rekisteröi CV:si palkkatoiveineen sivujemme kautta pikimmiten, kuitenkin viimeistään 20.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Esko Saurio,  puh. 040 6472205.