TOIMISTOASSISTENTTI KESÄKSI, Helsinki

Konwell on teollisuusventtiilien, prosessiautomaation kenttälaitteiden ja kokonaisratkaisujen asiantuntija. Toimintamme perustana ovat laadukkaat tuotteet, korkea tekninen tietotaito sekä joustavuutta korostava palveluasenne. Tämä on ohjannut perheyrityksemme toimintaa jo vuodesta 1982.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Oy Konwell Ab:lle kesän ajaksi TOIMISTOASSISTENTTIA!

Töiden on tarkoitus alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, aivan viimeistään kesäkuun alussa ja työsuhde kestää elokuun loppuun saakka. Työ tapahtuu toimistoaikojen puitteissa maanantaista perjantaihin noin klo 8-16 välisenä aikana.

Tässä tehtävässä pääset mukaan aivan mahtavaan perheyritykseen, jossa jokainen puhaltaa yhteen hiileen ja ymmärtää oman työpanoksensa merkityksen. Hyvä yhteistyö tiimin ja muiden Konwellilaisten kanssa varmistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Yksikään työpäivä Konwellilla ei ole samanlainen, mutta päätehtäväsi koostuvat yleisistä toimistotöistä, varmistamalla toimiston sujuvuuden kesän ajan. Olet osana tilaustenkäsittely- ja dokumentaatiotiimiä ja autat siihen liittyvissä tehtävissä. Hoidat toimiston yleistä järjestystä, kuten esimerkiksi kahvituksia, postitusta, soittopyyntöjen vastaanottamista sekä vieraiden vastaanottoa.

Olet etsimämme toimistoassistentti, kun teet työtä ennen kaikkea huolellisella, reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella! Ryhmätyöskentely on sinulle mieluista ja hyvät yhteistyötaidot ovat sinulla sydämessäsi. Olet henkilönä tunnollinen ja tartut toimeen muuttuvienkin tilanteiden vallitessa. Toivomme, että olisit tehnyt töitä toimistoympäristössä aikaisemminkin tai vaihtoehtoisesti suoritat opintojasi parhaillaan. Lisäksi toivomme, että pärjäät englannin kielellä tarvittaessa.

Tarjoamme kansainvälisen toimintaympäristön laadukkaiden tuotteiden parissa sekä innostavan ja motivoituneen työyhteisön tuen. Pääset yritykseen ja tiimiin, jossa uuden oppiminen on jatkuvaa, mutta tietyt rutiinit muodostavat hyvän kehyksen työnteolle. Mahtava kesätyöpaikka, joka varmasti opettaa tulevaisuutta varten hyviä taitoja.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään tiistaina 21.5., rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.