OSTAJA

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Hyvinkää
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakasyritykseemme Hyvinkäälle

Ostajaa

vuoden määräaikaisuuteen mahdollisella jatkolla.

Tehtävässä onnistumisen tärkein kriteeri on tehokas ja järjestelmällinen työskentelytapa, paineenkin alla. Työssä eri sidosryhmiä sijaitsee ympäri Eurooppaa, joten yhteydenpito niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin englannin kielellä on osa päivittäistä työtä. Mahdollinen muu kielitaito katsotaan eduksi.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen, tai sitten olet kartuttanut osaamistasi jo työssä. Sinulla voi jo olla kokemusta ostotehtävistä, tai olet toiminut toisenlaisessa vaativassa työympäristössä erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä käyttäen. Ajattelutapasi on asiakaslähtöinen ja nautit haasteista.

Työtehtäviin kuuluu:

- Operatiivinen ostotilausten luominen, tilausvahvistusten käsittely, tilausseuranta aina tavaran vastaanottoon ja laskujen käsittelyyn asti.

- Päivittäinen tavarantoimittajien toimitusvarmuuden ja tehokkuuden sekä avoimen tilauskannan seuranta, mukaan lukien poikkeuksien identifiointi, mieluiten jo niiden syntyvaiheessa sekä löydösten aktiivinen kommunikointi toiminnan parantamiseksi.

- Yhteistyö liiketoimintayksikön sisäisten tilaustenhallinnan, varastonhallinnan, strategisen hankinnan sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja kehittää taitojasi.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja antaa tarvittaessa konsultti Tessi Reispakka, p. 040 183 7863, 17.4 klo 15-16 tai keskiviikkona 19.4 klo 13-14