RUOTSINKIELINEN TECHNICAL SERVICE SPECIALIST, Helsinki

Me olemme DataInfo; digitaalinen, siksi pieni ja ketterä!, Mobilisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa ensiluokkaisella käyttäjäkokemuksella. Investoimme voimakkaasti palveluiden digitalisointiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Osana kansainvälistä konsernia tarjoamme kilpailukykyiset hinnat. Nyt olemme alamme nopeimmin kasvavia yrityksiä ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Euroopan paras! Olemme innovatiivinen haastaja, jonka kansainväliset palvelut mahdollistavat toimintasi nopean kehittämisen. Jatkuvasti kasvava palvelutarjontamme on aina online ja saumattomasti liitettävissä toimintaympäristöösi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

Nyt haemme tiimiin aktiivisia ja teknisesti osaavia asiakaspalveluhenkilöitä.

Technical Customer Service Specialistina olet DataInfon edustajana asiakaspalvelun eturintamassa. Tehtävänäsi on asiakaspalvelutapahtumien laadukas ja tavoitteen mukainen käsitteleminen hyvän asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.DataInfon asiakaspalvelu toimii asiakkaiden ensimmäisenä kontaktipisteenä ja on edelläkävijä hyvän asiakaskokemuksen luomisessa. 

Tyypillisiä palvelutapahtumia ovat mm.

ICT laitteiden sekä palvelujen häiriö- ja ongelmatilanteiden ratkaiseminen sekä muutos- ja palvelupyyntöjen toteuttaminen mm: käyttöönoton ja käytön aikaista neuvontaa sekä toimenpideohjeita, vian rajausta ja toimenpiteiden käynnistämistä, laitehuoltoprosessin kirjauksia, laitteiden etälukitus ja tyhjennys sekä asetusten määrittely, sovellusten ja tietoturvapäivitysten sekä asetusmuutosten jakelu ja poisto, tilausten ja palveluiden muutoshallinta sekä tilien/jakelulistojen/arkistokansioiden/tunnusten luonnit, muutokset ja poistot
- DataInfo yritysportaalin neuvonta ja muutoshallinta
- toimitus ja laskutusselvitykset
- tilausten ja palveluiden muutoshallinta
- mobiili- ja IT -laitteiden sekä palvelujen myynti           

Palvelutilanteet suoritetaan puhelimella, sähköpostilla, chatilla ja hallintatyökaluilla sekä toimenpiteet kirjataan tiketöintijärjestelmään. Peruspalveluaika on arkisin klo. 07:00-17:00 sekä laajennettuna 24/7.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri Datainfolle?

DataInfo on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat, opit ja kehityt ammattilaisena esimerkiksi työskentelemällä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa tai nostamalla roolisi uudelle tasolle kokeilukulttuurimme hengessä. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstäsi että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Odotamme sinulta

Odotamme, että sinulla on kokemusta teknisen asiakaspalvelun ja/tai lähituen tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen ja/tai tekninen koulutus. Sinulla on sujuva suomen- ja ruotsin- sekä englanninkielen osaaminen, saksankielen taito katsotaan eduksesi. Olet työskennellyt tai tunnet muuten ITIL-prosessin eri vaiheet. Tunnet käyttämämme eri käyttöjärjestelmät, kuten Android, iOS, Windows Phone, Apple Mac OS X, Microsoft Windows. Lisäksi sinulla on laaja sovellustuntemus mm. Microsoft Office, Edge, IE, Safari, Firefox, Chrome, Skype, Lync, Adobe, Citrix, Java, F-Secure sekä järjestelmien tuntemusta mm. Microsoft Office 365, Active Directory, Windows Azure Active Directory. Sinulle on kertynyt aiempaa ICT laitteiden sekä lisätarvikkeiden myyntiosaamista.

Tehtävässä onnistumiseksi sinulla täytyy olla hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi odotamme asiakaspalvelullista ja myynnillistä tiimipelaajan asennetta. Tartut toimeen itsenäisesti ja aktiivisesti. Sinulla on korkea työmoraali ja vastuullinen asenne, koska asiakkaitamme ovat niin valtionhallinnon kuin kaupunki- ja kuntasektorin sekä eri toimialojen johtavat suuryritykset ja PK-sektorin monialayritykset.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.