REKRYTOINTIKOORDINAATTORI, Helsinki

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme kansainväliselle IT-alan asiakkaallemme Helsingin keskustaan 

Rekrytointikoordinaattoria

elokuun loppuun saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Rekrytointikoordinaattorina pääset tukemaan asiakkaamme kasvutarinaa ja saat erinomaista kokemusta haastavien IT-rekrytointien läpiviennissä avustamisesta. Toimenkuvasi koostuu rekrytointitiimin monipuolisesta hallinnollisena tukena toimimisesta sekä yhteyshenkilön roolista kandidaateille rekrytointiprosessien eri vaiheissa.

Etsimme motivoitunutta ja reipasta HR-alasta aidosti innostunutta henkilöä, jolla pysyy langat käsissä kiireessäkin. Mikäli nautit haasteista, et säikähdä nopeasti muuttuvia tilanteita dynaamisessa organisaatiossa ja olet kiinnostunut IT-alan rekrytoinneista, on tämä ehdottomasti sinun mahdollisuutesi. 

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen henkilöstöhallinnosta ja IT-rekrytoinneista. Työkielenä tehtävässä käytetään suomen lisäksi englantia päivittäin.

Tarjoamme sinulle haastavan roolin kansainvälisessä alansa johtavassa organisaatiossa, jossa on erinomaiset edellytykset myös pidempään työsuhteeseen kesän jälkeen. Tämän vuoksi tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, jonka opinnot ovat jo loppusuoralla.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti tehtävään ”Hae” -painikkeen kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Recruitment Consultant Annika Fernandez (annika.fernandez@fi.experis.com).