APULAISET , Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
2

 

Etsimme kahta reipasta ja toimeen tarttuvaa henkilöä apulaisen tehtäviin Turkuun.

Tehtäviisi kuuluvat rakennuksen sisäpintojen suojaustehtävät urakassa käytettävillä suojausmateriaaleilla (mm. pahvi / muovi / levy). Työ tapahtuu rakennuksen sisätiloissa ja työolosuhteet ovat suhteellisen siistit. Projekti on n. 2kk mittainen ja alkaa maaliskuun puolessa välissä. 

Etsimämme tekijät ovat ahkeria, oma-aloitteisia ja aktiivisia tiimipelaaja, joka pystyvät tekemään fyysistä työtä.

Tehtävään hakevilta tulee löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Odotamme hakijoilta myös positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe 12-16 Rekrytointikonsultti Esko Saurio, p. 040 647 2205, esko.saurio@manpowergroup.fi