TUOTANTO/MEKANIIKKASUUNNITTELIJA, Kuopio

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme oma-aloitteista ja innovatiivista

TUOTANTO/MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA asiakkaallemme Kuopioon

Tehtävänä on räätälöidä asiakkaiden tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja, joten odotamme sinulta luovaa suunnitteluotetta ja oikeaa asennetta uusien ratkaisujen löytämiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi. Voit olla urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä, mutta aikaisempi suunnittelukokemus on eduksi. Työt tehdään SolidWorks ohjelmalla sekä Sovelia PLM järjestelmää käyttäen.

Sopiva koulutustaustasi on esimerkiksi konetekniikan insinööri tai omaat vastaavan työkokemuksen mekaniikkasuunnittelutehtävistä. Työssä projektiluontoiset tehtävät edellyttävät sinulta joustavuutta, hyvää paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä omatoimisuutta.

Työ edellyttää englannin kielen osaamista kirjallisesti ja suullisesti sekä SolidWorks tai vastaavan 3d ohjelman osaamista.

Katsomme eduksesi PLM ja ERP järjestelmien käyttökokemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset hankkimaan arvokasta työkokemusta ja oppimaan entistä paremmaksi ammattilaiseksi. Tehtävä on määräaikainen kesätyö, jossa aloitus on mahdollisimman pian. Tässä voi olla sinulle myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen ja jatko selviää kesän aikana. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 24.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi