PALVELUVASTAAVA, Tampere

Tmi Moppimuija on ammattitaitoista ja laadukasta siivouspalvelua tarjoava yritys, jonka asiakkaina on sekä kotitalouksia että yrityksiä. Moppimuijan toiminta perustuu kokemuksen tuomaan ammattitaitoon, joustavuuteen ja ympäristön huomioimiseen. Työn perustana on asiakkaiden tarpeiden yksilöllinen huomioiminen ja asiakastyytyväisyys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Yritys kasvaa ja etsii nyt kauttamme Tampereen talousalueelle palveluvastaavaa.

Oletko yrittäjähenkinen ja energinen ikiliikkuja, jolla on ehkä jo aiempaa kokemusta siivousalalta ja haluat nyt laajentaa toimenkuvaasi? Arvostat itsenäistä työnkuvaa ja oman työsi jälki on sinulle kunnia-asia.

Palveluvastaavan tehtävässä työhösi sisältyvät pienen siivoustiimin esimiestyöt, kuten työvuorojen suunnittelu ja työhön perehdytys, asiakastapaamiset, tarjousten laatiminen sekä itse siivoustyöhön osallistuminen. Tehtävässäsi tarvitset omaa autoa. Yrityksen toimitila / tukikohta sijaitsee Ylöjärvellä.

Työsopimus tehdään aluksi joustavilla viikkotunneilla, koska toiminta ei Tampereen seudulla vielä työllistä täysipäiväisesti. Työ alkaa heinä-elokuussa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden vaikuttaa omien työpäiviesi rakentumiseen. Alalla isommista saappaista haaveilevalle tehtävä on oiva näytön paikka. Oikealle osaajalle tarjoamme jatkossa myös kilpailukykyisen palkan.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.7. Lisätietoja tehtävästä antaa 6.7. asti Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377 ja tämän jälkeen Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.