LÄHITUKIHENKILÖ, Tampere

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 155 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen-Fujitsun palveluksessa työskentelee 2 500 ihmistä. Katso lisää http://www.fujitsu.com/fi/about/finland/

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Tampereelle LÄHITUKIHENKILÖÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Pääasialliset tehtävät koostuvat käyttäjätuesta ja opastuksesta kahden asiakkaamme tiloissa. Lähitukihenkilön tehtäviin kuuluvat laite-ja ohjelmistoasennukset (tietokoneet, AV-laitteet, mobiili ja tulostimet), päivitykset sekä ongelmanratkaisu.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

-  IT-alan koulutusta tai harrastuneisuuden avulla hankittua vankkaa osaamista
-  parin vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvää yleistä IT-osaamista
-  oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
-  hyvä Microsoftin tuotteiden osaamista, esim. Windows 10 ja Office 365
-  hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen suomeksi ja englanniksi
-  ajokortti ja auton käyttömahdollisuus

Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja innostavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Sinulla on myös kehityksen kärjessä kulkevan suuren ict-yrityksen monipuoliset kehittymismahdollisuudet. Työ on kokoaikainen arkityö ja valittavan henkilön kanssa tehdään määräaikainen sopimus helmikuuhun 2019 saakka.

Jos tehtävä tuntui omalta, hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.experis.fi. Haastattelut aloitamme heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Mikko Keskinen p. 040 674 3150 Halutessasi voit jättää myös soittopyynnön sähköpostitse mikko.keskinen@fi.experis.com.  

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.