SPECIALIST, Kuopio

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka tuottaa liiketoimintaratkaisuja ja IT-palveluita. Autamme asiakkaitamme toimimaan digitaalisessa dimensiossa luomalla innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaittemme liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Enfon liikevaihto on 133 miljoonaa euroa (2017) ja yrityksessä työskentelee noin 900 erikoisasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja osoitteessa enfogroup.com

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, IT
Tehtävien määrä: 
3

 

Haemme asiakkaallemme Enfo Oyj:lle Kuopioon 

SPECIALISTEJA

asiakaspalvelutehtäviin Service Center –yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden työpyyntöjen vastaanottaminen ja käsitteleminen. Käyttötukea asiakkaille annetaan tietokoneen peruskäyttöön, sovittujen ohjelmistojen käyttöön ja käyttöoikeuksiin liittyvissä tilanteissa. Tarvittaessa työpyynnöt eskaloidaan eteenpäin, joten tehtävässä toimitaan useiden eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  - asiakaspalveluhenkisyyttä ja halukkuutta toimia asiakaspalvelutehtävissä
  - työasemien teknistä osaamista (käyttöjärjestelmät, selaimet, tulostukset)
  - yleisimpien toimisto-ohjelmien perusosaamista
  - Active Directory ja/tai Office 365 -tuntemusta
  - suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  - oppimishalukkuutta ja -kykyä
  - oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
  - reipasta asennetta ja avointa suhtautumista
  - tiimityötaitoja
  - aikaisempi kokemus työasemista, IEMistä ja SCCMstä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamista ja edetä uralla. Tehtävässä pääset osaksi reipashenkistä työyhteisöä, jossa on tekemisen meininki. Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi viimeistään 18.3.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa (vko 11 lomalla) Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.