TEKNISEN PALVELUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Ylöjärvi / Järvenpää

Cramo Adapteo vuokraa asiakkailleen siirtokelpoisia tiloja joilla toteutetaan mm. kouluja, päiväkoteja, toimistoja ja asuintiloja. Me teemme tilojen hankkimisesta helppoa, onpa sitten kyse väistötiloista tai lisätilojen tarpeesta. Joustavien ratkaisujemme ansiosta vuokra-aikaa ja tilojen kokoa voidaan säädellä asiakkaan tarpeiden mukaan. Suunnittelemme ja toteutamme tilat tarvittaessa avaimet käteen -toimituksena. www.cramoadapteo.com

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Uusimaa, Ylöjärvi, Järvenpää
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Ylöjärvelle tai Järvenpäähän uuteen vakituiseen positioon teknisen palvelun projektipäällikköä

Teknisen palvelun projektipäällikkönä vastaat yhteistyössä sekä Cramo Adapteon ammattilaisten että ulkopuolisten kumppaneiden kanssa vuokrattujen tilaratkaisujen ylläpidosta, huollosta ja vastuualueesi teknisestä neuvonnasta. Taloteknisten ratkaisujen käytettävyyden ja toimivuuden varmistaminen sekä tehokas hyödyntäminen ovat tärkeässä asemassa.

Vastuullesi kuuluu huoltotoimenpiteiden suunnittelu, seuranta ja toteutus. Asiakaspalvelulla ja toimintojen jatkuvalla kehittämisellä varmistetaan korkea asiakastyytyväisyys.

Odotamme sinulta palvelualttiutta, rakennusalan ja/tai talotekniikka-alan koulutusta, lvi-osaamista ja kykyä koordinoida yhteistyötä toimittajaverkoston sekä oman organisaation kanssa. Taustasi voi olla esim. kiinteistöpäällikkönä, huoltopäällikkönä tai projektipäällikkönä toimimisesta, teknisestä isännöinnistä tai talotekniikkaratkaisujen urakoinnista tai suunnittelusta. 

Raportoit tehtävässä teknisen tuen päällikölle. Kansainvälisessä yrityksessä kommunikointi tapahtuu ajoittain englanniksi, myös ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Positio on uusi ja täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Salonen. tomi.salonen@cramoadapteo.com tai 0406632809

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.