Mekaanikko, Jyväskylä

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Jyväskylän uudistuneeseen korjaamoon ammattiaitoisia  

MEKAANIKKOJA (2) 

Sinä ammattitaitoinen automekaanikko, nyt olisi mahtava tilaisuus päästä tekemään työtä ammattitaitoisten työkavereiden parissa ja saada itsellesi toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Haussa on osaavia mekaanikkoja, jotka ovat kiinnostuneita myös autosähköstä ja kehittämään itseään työssään koko ajan paremmaksi osaajaksi. Huumorintajukin on tässä porukassa sallittua, jopa toivottua. Olet saanut oppisi joko koulutuksen tai omatoimisen harrastuneisuuden kautta.

Tehtäviin perehdyttyäsi tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua ja saat itsellesi itsenäisemmän työnkuvan.

Työ vaatii tekijältä asennetta, oppimishalua ja motivaatiota tehdä työtä parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnittelet omat työpäiväsi, sovit huolloista suoraan asiakkaidesi kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä.

Työssämme olemme autoalan asiantuntijoita, sekä hyviä asiakaspalvelijoita. Tarjoamme monipuolisen vakituisen työn, merkkikohtaisia koulutuksia, kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet ja parhaat työkaverit.

Heräsikö kiinnostus? Hae paikkaa rekisteröidyllä hakemuksellasi ja CV:lläsi 14.1.2019 mennessä tai kysy lisätietoa rekrytointikonsultti Pia Leinonen 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi