TEKNINEN MYYJÄ - SÄHKÖ

Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Toiminnan laajentuessa haemme vahvistusta asiakasyrityksemme 

Onninen Oy:n myyntitiimiin Kokkolaan. Etsimme

TEKNISTÄ MYYJÄÄ - SÄHKÖ

Asenteesi on myynnillinen, huolimatta siitä onko koulutustaustasi tekninen vai kaupallinen. Olet sähköalan ammattilainen, jolle myyntityö on luontaista ja kenties jo entuudestaan tuttua.

Olet päämääräkeskeinen ja tavoitehakuinen. Motivoidut myynnissä onnistumisista, isoista ja pienistä. Et lannistu kohdatessasi haasteita ja vastoinkäymisiä. Verkostoidut alalla luontevasti ja luot menestyksekkäästi asiakassuhteita toiminta-alueesi urakoitsijoihin, suunnittelijoihin ja tavarantoimittajiin. 

Vastuullasi on hoitaa huolella olemassa olevia asiakkuuksia, samalla kun aktiivisesti etsit uusia mahdollisuuksia. Dynaaminen toimintatyylisi on asiakaslähtöinen, rento ja positiivinen. Toimit itsenäisesti kantaen myyntivastuuta. Sinua ympäröi kuitenkin kannustava, hyväntuulinen tiimi, taustatukea antaa koko Onnisen laaja organisaatio.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsin kielen taitaminen on eduksesi. Koska olet paljon liikkeessä asiakkaita tapaamassa, et karsasta autossa istumista ja liikkeellä oloa. IT-taitosi ovat ajan tasalla.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Viimeinen hakupäivä on 20.4.2018.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.