Osaajia tekniseen tukipalveluun, Jyväskylä

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
15

 

Telia on Liigan uusi koti ja lätkäkauden startatessa syksyllä etsimme joukkoomme lisää asiakaskokemuksen ammattilaisia!

Mikäli haluat kehittää asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi sekä sytyt siitä, että saat asiakkaat ilahtumaan, sinussa on potentiaalia tulla aidoksi mämppäriläiseksi.

Olit sitten JYPin, Kärppien tai vaikka Kalpan fani, vedä hokkarit jalkaan ja hae vahvistukseksi ketjuumme!

Etsimme nyt ManpowerGroupin asiakaspalvelukeskukseen Jyväskylään osaajia tekniseen tukipalveluun työskentelemään Telia Häiriöilmoitus ja Telia Helppi -palveluissa.

Liigan siirtyessä yksinoikeudella Telialle, odotamme isoa määrää lätkäfanien yhteydenottoja asiakaspalveluumme, ja haluamme sinut mukaan takaamaan ensi kauden kiekkomenestyksen!

Tehtävässä autat Telian kuluttaja-asiakkaita teknisissä kysymyksissä monikanavaisesti puhelimitse, chatin kautta sekä sähköpostilla. Asiakaskohtaamiset ovat monipuolisia, välillä joudumme taklaamaan erilaisia ongelmia ja toisinaan mennään täysillä päätyyn! Aiheena voi olla esimerkiksi:

  • Tuotteiden ja palveluiden vikatilanteet sekä niiden analysointi ja ratkaiseminen
  • Kanavapakettien asennus ja käyttöönotto sekä vikatilanteet
  • Liigan käyttöönottoon liittyvät asiat
  • Verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen ja tietokoneiden ja modeemien asetusten korjaukset
  • Sähköpostiongelmien ratkaiseminen ja sähköpostiohjelmien asetusten korjaaminen
  • Haittaohjelmien poistaminen asiakkaiden päätelaitteilta
  • Laitteiden ja ohjelmistojen käytön opastus

Haluamme palvella asiakkaitamme maailmanluokan palveluasenteella ja tarjota heille ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen. Kokemukseen kuuluu myös maalien tekeminen eli lisämyynti ja parhaiden kokonaisratkaisujen löytäminen asiakkaalle tarkkaa pelisilmää käyttäen.

Ensisijaisesti haemme nyt avainpelaajia vakituisiin työsuhteisiin iltapainotteisiin työvuoroihin. Meillä voit työskennellä myös osa-aikaisesti – työ sopii siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille!

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että sinulta löytyy ominaisuuksia tulla aidoksi mämppäriläiseksi! Me mämppäriläiset olemme tunnettuja ketteryydestä, iloisuudesta, innokkuudesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Näemme nopeasti lisämyyntitilaisuudet asiakaspalvelukohtaamisissa ja tartumme niihin reippaalla palveluasenteella.

Sinulla on jo valmiiksi vahva tekninen pohjatietämys, jonka olet saavuttanut joko harrastusten, työkokemuksen tai koulutuksen kautta. Osaat toimia loogisesti ja ratkaisukeskeisesti asiakastilanteissa, unohtamatta kuitenkaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillisyyttä. Luistelet sujuvasti ja tavoitteellisesti kirjallisen sekä puhelintyön välillä – käytännössä pystyt vaihtamaan puhelinasiakaspalvelusta chat-palveluun käymättä vaihtopenkillä.

Pystyt omaksumaan nopeasti tietotekniset järjestelmät ja ratkaisemaan hyvällä asiakaspalveluasenteella asiakkaan ongelmatilanteet. Jos osaat neuvoa naapuriasi tietoteknisissä asioissa ja säilyttää samalla naapurisovun, olet todennäköisesti meille sopiva tyyppi!

Mitä tarjoamme sinulle

Ensimmäiseksi tarjoamme tietenkin innostavan työporukan, jonka yhteishenki on ensiluokkainen – Selviämme yhdessä alivoimista ja puolustuspään aloituksista! Lisäksi touhuamme porukalla aktiivisen Syke-työnhyvinvointitiimimme innoittamana, joka pitää huolen porukkamme henkisestä ja fyysisestä jaksamisesta myös työn ulkopuolella.

Toiseksi, meillä kaikilla on joustavat työajat, joihin voi itse vaikuttaa ennalta. Meillä voit työskennellä myös osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaisesti.

Kolmanneksi, meillä noudatetaan ICT-alan työehtosopimusta, joten taskuusi kilahtaa paitsi kilpailukykyinen tuntipalkka myös lisäansioita myyntituloksista!

Lisätietoa

Työt alkavat sopimuksen mukaan palkallisella kolmen viikon koulutusjaksolla. Työaikamme ovat palveluaikojen mukaisesti pääsääntöisesti arkisin klo 7:45-20:15 –välillä, jonka lisäksi on välillä päivystysvuoro klo 22 asti, ja lauantaisin ja sunnuntaisin 8:45 -16:45 –välillä, jolloin päivystysvuoro on klo 20 asti.

Haemme työntekijöitä sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin. Määräaikaiset työsopimukset ovat aluksi vuoden loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon.

Etsimme nyt erityisesti ilta- ja viikonloppuvuoroihin kollegoja, tunteja tulee olemaan 18-37,5h/vko omien toiveiden ja tilausmäärien mukaan. Kuitenkin kolmen viikon palkallisen koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän sitoutumaan klo 8-16 vuoroihin. Jokaiselle tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Mikäli jokin tehtävän sisällöstä, pelistrategiasta tai joukkuekokoonpanosta jäi mietityttämään, palvelupäällikkömme Mirka Lempinen vastaa mielellään kysymyksiin! Mirkan tavoitat numerosta 040 664 7924. Rekrytointiprosessin etenemisestä voit tiedustella rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810. 

Hae avainpelaajaksi rekisteröidyllä profiililla osoitteessa www.manpower.fi heti tai viimeistään 16.9.2018! Aloitamme hakemusten läpikäymisen ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Tutustu työyhteisöömme Facebookissa ja Instagramissa:

https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/

https://www.instagram.com/mgsccjkl/