CUSTOMER SERVICE SPECIALIST, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt rahoitusalalla toimivalle asiakkaallemme CUSTOMER SERVICE SPECIALISTIA toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä ja työaika on 37,5 h/viikko. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtäviisi kuuluvat kauppiasasiakkaiden palvelu puhelimitse ja sähköpostitse sähköisiin maksujärjestelmiin liittyvissä asioissa. Työaika on ma-pe 9-21, la 10-16 ja su 10-16.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- sujuvaa suomen ja ruotsin, sekä hyvää englannin kielen osaamista
- aiempaa työkokemusta puhelinasiakaspalvelusta, rahoitus- tai pankkialan kokemuksen katsomme eduksesi
- hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- paineensieto- ja päätöksentekokykyä
- kykyä itsenäiseen toimintaan

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.