Asiakas-/myyntineuvottelija

Finnacta Oy pähkinänkuoressa: + AAA-luottoluokitus + ASML:n jäsenyritys + Kauppalehden menestyjä 2017 + Alan paras koulutus ja jatkuva tuki työlle + Alan paras ja kannustavin palkkaus + Työilmapiiri. Meillä ei kyräillä eikä puukoteta selkään, vaan tehdään hommia oikeasti hyvällä fiiliksellä + Loistavat urakehitysmahdollisuudet tiimipäälliköstä aina toimisto- ja myyntipäälliköksi asti

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
4

Palkkaamme nyt 4 uutta henkilöä myyntineuvottelija tehtävään, toimintamme laajennettua Turussa.

Työssäsi vastaat monipuolisesti sekä vanhoista että uusista asiakkuuksista.

Finnactalla tiimin työskentely, tehokkuus ja työntekijöiden hyvinvointi ovat avainasemassa. Esimiehet ovat markkinointi alan raudanlujia ammattilaisia joiden koulutuksen ja ohjeistuksen avulla saavutetaan merkittäviä tuloksia. Meillä on todella tiivis tiimi sekä työyhteisö ja meille on kaksi eri asiaa käydä töissä ja tehdä tulosta. Meillä nimittäin tehdään tulosta.

Jos olet valmis sitoutumaan haasteelliseen mutta erittäin palkitsevaan työhön sekä toimimaan tehokkaassa työyhteisössä sinua varmasti kiinnostaa myöskin mitä toimeksiantoja meillä on.

Meillä on 7 eri toimeksiantoa joiden puolesta me hoidamme asiakkuuksia niin vanhoja kuin uusia sekä pidämme yllä voimassa olevia asiakassuhteita.
Pääsääntöisest toimeksiannot tällä hetkellä.

- Nordic Green
- Olympiakomitea

Meillä on myös hyvät mahdollisuudet luoda uraa. Tarjoamme selkeitä urapolkuja aina toimistopäällikkyyteen asti aina sopivien ihmisten löydyttyä.

Meillä kokoaikainen myyntineuvottelija ansaitsee työtunneista riippuen 1930 e - 2450 e euroa kuukaudessa.

Haastattelut sovitaan hakemusten/soittojen saapumisjärjestyksessä. Soita ja kysy lisää: 050 5120 141, Anders tai lähetä hakemus osoitteeseen turku@finnacta.fi