MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Iisalmi

IS-VET Oy on suomalainen luonnontieteiden ja ammatillisen koulutuksen opetusvälineisiin ja koulukalusteisiin erikoistunut yritys. Olivatpa kyseessä laboratoriokalusteet, erikoisluokkien kalusteet tai vaikkapa fysiikan välineet, asiantuntemuksemme takaa laadukkaat puitteet opetukselle ja oppimiselle. Meitä ”isvetiläisiä” on nykyään 39 ja kaikkia yhdistää luonnontieteen osaaminen ja kokonaisvaltainen asiakaspalvelu - päämääränä on korkeatasoinen opetus. Suurin osa tuotteistamme on valmistettu ja kehitetty Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Järvenpäässä ja Iisalmessa, jossa myös varasto ja tehdas.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Iisalmi
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme joukkomme Iisalmeen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme tuloshakuista ja oma-aloitteista tekijää metallin alihankintapalveluiden ja koulujen erikoiskalusteiden myyntiin, alueena on koko Suomi. 

Myyntipäällikkönä pääset esittelemään, myymään, tekemään tarjouksia ja kalustamisehdotuksia asiakkaillemme ympäri Suomen. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja toimit asiantuntijana suunnittelemassa asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisuja. Työssä pääset myös perehtymään valmistustekniikkaan, kustannuslaskentaan sekä tuotekehitykseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

Aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (BtoB myynti)  ja teknistä ymmärtämistä sekä piirustusten lukutaitoa, jotta ymmärrät arkkitehtikuvia. Eduksi katsomme CAD osaamisen sekä ohutlevytuotteiden valmistusprosessi ymmärtämisen sekä teknisen koulutustaustan.  

Tärkeintä on oikea asenne ja halu edustaa IS-VET Oy:n tuotteita. Olet työskentelytavaltasi tuloshakuinen, yrittäjähenkinen ja aktiivinen, haluat tehdä myös matkatyötä. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja teet myyntiä ahkeralla asenteella. Voit itse organisoida oman työkalenterisi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan hyvässä ja vakaassa yrityksessä sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän erikoistuotteiden parissa. Työssäsi saat kuukausipalkkaa ja muita yrityksen työsuhde-etuja sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen.  

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröidyllä CV:lläsi www.manpower.fi sivujen kautta, painamalla "Hae"-painiketta. Hakuaikaa on viikonlopun ajan. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Pia Leinonen, puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.