ALUMIINI JA TIG-HITSAAJA, Kokkola

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Oletko hitsuuhommia vailla? 

Haemme TIG- ja alumiinihitsaajia työskentelemään asiakasyrityksessämme Kokkolassa. Projektien kesto on 3-12 kuukautta alkaen kesällä. Sopiva tausta työhön on metallialan koulutus ja aikaisempi kokemus hitsaajan töistä. Todistukset ja sertifikaatit eivät ratkaise, vaan käytännön taidot. Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi tarkemmin.

Metallialan taustan lisäksi asenteesi on motivoitunut, olet aikaansaava ja oma-aloitteinen. 

Tunnistitko itsesi? Hae paikkoja heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen heti www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 

Lisätietoja tehtävästä saat kysymällä: ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi