TYÖNJOHTAJA WITRAKTORILLE, Vaasa

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Vaasan palvelukeskukseemme Caterpillar- ja Wille-koneiden sekä Linde-trukkien huolto-ja korjaustehtävien 

TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaat tehtävässä Vaasan palvelukeskuksessamme sekä Pohjanmaan seudun asiakkaillamme tehtävien huolto- ja korjaustöiden päivittäisestä työnjohdosta sekä varaosien tilauksesta. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta esimiestyöstä ja vastaavista työnjohdon tehtävistä. Sinulla on oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja tehokas työote, hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä ajan tasalla oleva IT-osaaminen. Ruotsin kielen taito on etu. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä ammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin täyden tuen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi. Rekisteröi hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.11.2018 mennessä sivullamme www.manpower.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.