LOGISTIIKKA- JA LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄ

Amak Oy on vuonna 1965 perustettu helsinkiläinen perheyritys, joka on erikoistunut vaativaan hienomekaaniseen koneistukseen. Kaikkea toimintaamme ohjaa yrityksemme arvot, joita ovat laatu, näkemys, kunnioitus ja jatkuvuus.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Kasvun ja uudelleenorganisoinnin myötä haemme sitoutuneeseen tiimiimme huolellista ja toimeen tarttuvaa

LOGISTIIKKA- JA LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

Tämän tehtävän myötä saat mahdollisuuden päästä osaksi kasvavan metalliteollisuusalan toimijan menestystarinaa. Vaativan, mutta reilun ja joustavan porukan keskellä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi ja kehittää itseäsi hiljalleen logistiikan huippuosaajaksi.

Työtehtäviisi kuuluu
-lähtevien lähetysten valmistelu,
-saapuvien lähetysten vastaanotto,
-pakkaaminen ja varastokeräykset
-ajojärjestelyt ja kuljetukset,
-kuljetustilaukset, -suunnitelmat ja -koordinointi,
-lähetysluetteloista ja inventoinnista huolehtiminen

Edellytämme sinulta alalle sopivaa koulutusta ja/tai logistiikka ja asiakaspalvelutyön työkokemusta sekä B-ajokorttia. Tärkeää meille on myös positiivinen asenne ja kiinnostus alaa kohtaa sekä valmiudet ja halu kehittää omaa työtä pidemmällä tähtäimellä.

Odotamme lisäksi, että olet
-oma-aloitteinen, ennakointikykyinen ja viihdyt rutiininomaisessa ja vastuullisessa työssä
-luonteeltasi tarkka ja järjestelmällinen sekä kykenet reagoimaan muutoksiin nopeasti.
-sosiaalinen ja joustava yhteistyössä asiakkaiden, kollegoiden ja yhteistyökumppanien kanssa
-sujuvasti suomea puhuva asiakaspalvelija, joka hallitsee hyvin myös englannin kielen

Eduksesi katsomme myös kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmistä, kuljetus- ja ajojärjestelyiden hallinnasta sekä hyvät tietotekniset taidot.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa ja matalahierarkisessa yrityksessä, mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi osaamisesi mukaan, osaavat työkaverit ja virike-edun sekä laajennetun työterveyshuollon.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Hakemus läpikäynti ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys