PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (uudisrakentaminen), Espoo

Asuntosäätiö tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiön tavoitteena on aloittaa vuosittain noin 400 asunnon rakennuttaminen eri omistusmuodoilla. Konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Yhtiöllä on asumisoikeusasuntoja reilut 16 000 ja vuokra-asuntoja noin 900. Lisätietoja meistä www.asuntosaatio.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Asuntosäätiön rakennustuotannosta vastaava yhtiö Asuntosäätiön Rakennuttaja Oy etsii palvelukseensa kokenutta PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ monipuolisiin rakennuttamistehtäviin. 

 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kiinnostavien projektien parissa sekä asiantuntevan, ketterän ja sitoutuneen organisaation taustatuen. Meillä osallistetaan ihmiset, kannustetaan yhteistyöhön, jaetaan tietoa sekä kehitetään toimintaamme jatkuvasti. Myös henkilöstötyytyväisyyskyselyn mukaan! Tarjoamme lisäksi hyvät mahdollisuudet kehittymiseen sekä näköalapaikan vastuulliseen rakentamiseen.
 
Vastaat uudisrakennushankkeiden suunnittelun ohjauksesta, urakkakilpailujen järjestämisestä ja toimit rakennusaikana tilaajan edustajana. Työnkuvaasi kuuluu myös takuu- ja vastuuaikaisten tehtävien hoitoa. Sinulla on lisäksi kokemusta ja näkemystä toiminnan kehittämisestä ja osaat löytää tarvittaessa myös uusia toimintatapoja
 
Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
 
- vankkaa kokemusta asuntorakennuttamisesta
- soveltuvaa koulutusta, esim. DI, RI tai muu sopiva rakennusalan koulutus 
- kustannus- ja laatutietoisuutta
- innovatiivisuutta ja vastuuntuntoista asennetta työhön
- avointa asennetta ja yhteistyökykyä
- asiakaspalveluhenkisyyttä
 
Toimipisteemme sijaitsee Tuulikujalla Espoossa. 
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää 24.3.2019 mennessä sivuiltamme www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit 
Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja 
Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.