SÄRMÄÄJÄ, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme metallialan asiakkaallemme ammattitaitoista
 
SÄRMÄÄJÄÄ Vaasaan
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- kokemusta vastaavista tehtävistä
- alan koulutusta
- kokemusta asetusten teosta
- piirustusten lukutaitoa
- tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta
 
Tarjoamme sinulle tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Tarjoamme myös ammattitaitoisen tiimin tuen ja mukavan työyhteisön. Työsuhde on aluksi määräaikainen 6kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaan kanssa.
 
Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 
 
Hae tehtävää viimeistään 2.8.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 30 ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi
Viimeinen hakupäivä
2019-08-02